Земеделска техника, силози и силозно оборудване

Преса за кръгли бали за резници от овощни/лозови насаждения

CAEB Internacional

Общи характеристики

Quickpower е преса за кръгли бали от остатъци при резитба на овощни и лозови насаждения. Машината е с нов дизайн, който е изключително гъвкав и технологично напреднал. Quickpower е изградена с помощта на специални ролки, закалени при топлинна обработка. Тя е проектирана така, че да се намали загубата на енергия чрез механизми, които завъртат стените на компресиращата камера. Средно Quickpower се нуждае по - малко от минута, за да се извърши пълният цикъл за обработка:

  • зареждане на материала
  • балиране и връзване
  • автоматично разтоварване на балите от задния капак

Балата тежи приблизително 25/35 кг. Теглото може да се променя чрез повишаване или намаляване на налягането вътре в камерата. Quickpower е способен да балира отрязани клончета с диаметър до 3,5 см. Машината се справя успешно в областта на биомасата. Quickpower е достъпна в три модела, предназначени за редове с различна ширина.

Опаковане на отрязъците

Quickpower използва специална екструдирана РР (полипропиленова) мрежа за операциите по опаковане, проектирана специално за запазване компактността на различните видове отрязани лозови клонки. Като алтернатива е възможно да се завързват балите с корда от сизал. Балата има следните размери: височина 600 мм - диаметър 400 мм

 

В момента разглеждате олекотената мобилна версия на уебсайта. Към пълната версия.