Земеделска техника, силози и силозно оборудване

ABBRIATA

ABBRIATA

Пресите ABBRIATA® M100 и M100 SUPER MAGNUM са снабдени с пресова камера с 27 траверси  и произвеждат кръгли бали с диаметър 100 см и 100 см ширина.
 
Системата за навиване и компресия тип верига с траверси, дава възможност на опаковката на всеки вид продукт, зелен и сух в кръгли бали с мек център /сърцевина/, което позволява както по-добро запазване , поради ефекта на вентилация – тип „комин” и формиране на по-сгъстен повърхностен слой, което води до по-добра защита на балата от атмосферните условия.
Системата за навиване и компресия е съставена  от 27 въртящи траверси от  стомана през верига към цилиндричната фиксирана камера, която е напълно затворена. Тази система е сред най-разпространените и в сравнение със системи с колани и / или валяци има множество предимства.
Сред основните: по-малко загуби, по-малко поддръжка, по-ниска консумация на енергия, особено за подходяща за балиране на зелени продукти.

Висок производствен капацитет.

Компактните размери (обща ширина на машината от само 180 cm), теглото, малката  изискуема мощност и производството на бали с намален размер (100x100 см Ø) , улесненото транспортиране и складиране, прави използването на тази машина особено предпочитано в планинските райони и в затворени или тесни пространства като цяло.
Машината може да се използва за опаковане на резитбени пръчки ,  оборудвана със специален "комплект резитба".

Предлага се във варианти за връзване с единичен

В момента разглеждате олекотената мобилна версия на уебсайта. Към пълната версия.