Земеделска техника, силози и силозно оборудване

Сервиз/Части

Всички оригинални части и консумативи (масла и филтри) на Кубота са проектирани и се произвеждат по определен стандарт за качество и преминават през стриктни производствени тестове с цел поддържане и удължаване на живота на вашата машина за да бъде винаги в отлично техническо състояние всяка следваща година.
В случай, че се нуждаете от съвет или резервни части за Вашата машина с марката Кубота не се колебайте да ни потърсите за съдействие. Ние поддържаме голяма част от резервните части на склад за машините които предлагаме, както и можем да предложим части за машини които вече не са в пройзводство.
За да бъде Вашата машина по-всяко време готова и в отлична форма за работа използвайте само оригинални части и консумативи Кубота.

" МонтажАгро груп " ЕООД предлага гаранционен и извънгаранционен сервиз.

Нашите колеги от сервиза са отдадени на сто процента да предоставят висока и навременна сервизна помощ спрямо нуждите на Клиента.
Сервизините специалисти са с дългогодишен опит свързан с разрешаването на проблеми свързани с електрониката или техническата част на машината.
Регулярно те преминават теоретични и практически обучения в Германия и България за да може да бъдат в течение с всички новости свързани с цялата гама машини на Кубота.
Когато клиентите си закупят трактор Кубота ние смятаме, че те очакват четири неща в замяна: качество, висока производителност, надеждност и навременна реакция при възникване на проблем с машината.
Ние вярваме, че нашата сервизна работа трябва да бъде на нивото на качество на машините които предлагаме.

В момента разглеждате олекотената мобилна версия на уебсайта. Към пълната версия.