Земеделска техника, силози и силозно оборудване

Серия MGX IV (104-143 к.с.)

M 135GX,M 110GX

Новата серия MGX IV е разделена на 5 модела трактори:

  • M95GX IV с мощност 104 к.с.,
  • М105GX IV с мощност 111 к.с.,
  • М115GX IV с мощност 123 к.с.,
  • М125GX IV с мощност 133 к.с.,
  • М135GX IV с мощност 143 к.с.

Монтиран е модерен 4-цилиндров дизелов двигател Кубота V3800 при M95GX IV и M105GX IV.

Моделите M115GX IV, M125GX IV и M135GX IV са оборудвани също с 4-цилиндрови дизелови двигатели Кубота, но с по голям обем V6108.

Тракторите от MGX IV са оборудвани с Powershift трансмисия с 3 диапазона по 8 скорости осигуряващи 24 скорости напред и 24 назад. Интуитивното превключване на трансмисията Ви позволява да сменяте до 8 предавки без да е необходимо да използвате педала на съединителя. В автоматичен режим, тракторът променя предавките, за да намери най-подходящата предавка за извършваната моментна работа.

Пълзящата скорост осигурява общо 32 скорости напред и назад. Тази скорост е подходяща за работа, която изисква трактора да се движи бавно.

Изключително продуктивната, високопроизводителна хидравлична система на MGX IV осигурява управлението на тежки машини, при това с лекота. Независимо дали работите със сеялка или обръщателен плуг, този трактор има такава товароподемност, че може да се справи с всякакво оборудване без засечка.

Хидравличният капацитет при MGX IV осигурява висока производителност благодарение на високия дебит на помпата което позволява работа с тежък прикачен инвентар. При моделите 95 и 105 MGX IV товароподемността е 5000кг. Докато при 115,125 и 135 MGX IV тя е 6100кг. Моделите са стандартно оборудвани с 2 хидравлични клапана и могат да бъдат оборудвани допълнително с до 4 клапана.

Ергономичността на кабината при MGX IV дава възможност на оператора да управлява и оперира с лекота без усилия. Разположението на контролния блок е позиционирано от дясната страна на кабината. Информационното табло позволява бърз преглед на нужните данни за трактора – скорост на движение, ниво на гориво, AdBlue, информация за двигателя и др. Моделите предоставят още редица функции които да допринесат за по голям комфорт по време на работа

Решения за прецизно земеделие
Тракторите могат да бъдат оборудвани с кит, който ще направи трактора ISOBUS съвместим и осигуряването на решения за прецизно земеделие. Тези съвременни решения ще ви позволят да развивате нови възможности във вашата ферма, като точно използвате вашите препарати за растителна защита, торове или семена.

В момента разглеждате олекотената мобилна версия на уебсайта. Към пълната версия.