Земеделска техника, силози и силозно оборудване

В1 (12-24 к.с.)

Серия B20

Модели: В1121 – 12к.с., В1161 – 16к.с., В1181 – 18к.с. и В1241 – 24к.с.

Тракторите са оборудвани с 2 и 3 цилиндрови дизелови двигатели Кубота. Много компактни размери в съчетание с оборудването както при големите трактори. Трайният и надежден двигател вграден в тракторите от тази серия осигурява висок въртящ момент, ниски емисии на вредни газове и много нисък разход на гориво. Моделите отговарят на настоящите изисквания и предписания за движение по обществени пътища, за да може бързо и безопасно да се придвижите до различни места с изключение на модела В1121.

Тракторите от тази серия се отличават с атрактивен дизайн, комфорт и функционалност. Заобленият преден капак подобрява видимостта към работната площ, особено при работа с предния товарач или с предна екипировка. Мощните мултирефлекторни фарове осигуряват добра видимост на работната площ.

Компактните габарити на тракторите са идеален помощник в оранжерийното производство, голф игрища, паркове, лични дворове и др. За комунални нужди в допълнение към машините могат да бъдат оборудвани със снегорин, челен товарач с кофа, палетни вилици, фреза за сняг, роторна метла и др.

В момента разглеждате олекотената мобилна версия на уебсайта. Към пълната версия.