Земеделска техника, силози и силозно оборудване

НОВИНИ

Новата четвърта генерация на MGX вече и в България

Телескопични товарачи FARESIN с нов дилър за Стара Загора-фирма МОНТАЖАГРО ГРУП ЕООД
Обновената версия на серията MGX IV е специално проектирана и предназначена за да улесни фермерите с по бърза и продуктивна работа. Направени са подобрения в спирачната, хидравличната и двигателна система с което е наистина достоен наследник на предишния вариант на серията MGX III.
От продуктивност и представяне до комфорт и маневреност серия MGX IV беше проектирана съобразно изискванията на фермерите за комфортно работно място.
Напълно обновената кабина за тази серия трактори е с подобрен интериор и екстериор. Напълно нова предна маска и капак с атрактивен дизайн който ще бъде сходен с този на тракторите от серия М7002. Широката панорамна кабина предоставя по – добра видимост на оператора благодарение на двойните телескопични огледала. Контролният панел позициониран от дясната страна на оператора в близост до седалката е подобрен с цел максимален комфорт по – време на работа. Подобренията при новата серия се допълват и с два високопроизводителни дизелови двигателя V6108 и V3800.
Новата серия MGX IV включва пет модела всичките от които оборудвани с осем степенна Powershift трансмисия предоставяща три диапазона на работа (високи, средни и ниски) и общо 24 скорости напред и назад позволяващи оператора да превключва скоростите без съединител. Благодарение на автоматичния мод, операторът не е нужно да превключва скоростите ръчно докато тракторът е в работен процес.
Хидравличната система е подходяща за всякакъв вид работа като при MGX IV ефективността е по – висока спрямо MGX III. Подобрената система позволява работа с тежък инвентар като оператора вече ще може да контролира дебита на масло от своето място. Новата серия е оборудвана с хидравлична помпа с висок дебит благодарение на което се подобрява работата на хидравличната система.
Направени са и подобрения по – безопасността на оператора като новост е функцията „контрол на присъствието на оператора“, като при напускане на работното място ако оператора не е активирал спирачка се активира аларма върху LED дисплея. Този индикатор е проектиран с цел по – голяма безопасност за оператора съвместно с двупътни пневматични спирачки. Новата серия е оборудвана с по – мощен алтернатор поради направените подобрения.
Серията MGX IV се откроява с по – голяма маневреност като по – този начин лесно се адаптират към всякакъв вид терени и бързо реагират на промените включително тесни или кални площи. Новата автоматична завиваща функция (Auto 2WD) която работи със сензор за предния мост, автоматично изключва задвижването 4х4 когато се нуждае от оптиамелн радиус на завиване за максимално запазване на земната повърхност.
Тракторите от MGX IV могат да бъдат оборудвани с ISOBUS терминал, благодарение на което управлението на прикачния инвентар може да става от работното място. За прилагане на прецизно земеделие тракторите могат да бъдат оборудвани с приспособление за автоматично управление Auto steer, както и с опцията GEOCONTROL на ISOBUS terminals. Това прави серията MGX IV подходяща за прецизни решения при използването на продукти за растителна защита, при сеитба и торене. Това помага на фермерите да пестят време, енергия и средства.
Серията MGX IV предоставя висока пройзводителност, икономичност и надеждност а това са основните ценности които Кубота влага във всички свой продукти с което допринася за по – лесен начин за работа на земеделските стопани.
Телескопични товарачи FARESIN с нов дилър за Стара Загора-фирма МОНТАЖАГРО ГРУП ЕООД

Телескопични товарачи FARESIN с нов дилър за Стара Загора-фирма МОНТАЖАГРО ГРУП ЕООД-вашият бъдещ партньор в земеделието и строителството

Телескопични товарачи FARESIN с нов дилър за Стара Загора-фирма МОНТАЖАГРО ГРУП ЕООД
Телескопични товарачи FARESIN с нов дилър за Стара Загора-фирма МОНТАЖАГРО ГРУП ЕООД

Нова търговска база на фирма МОНТАЖАГРО ГРУП ЕООД в град Търговище

Телескопични товарачи FARESIN с нов дилър за Стара Загора-фирма МОНТАЖАГРО ГРУП ЕООД
Поради растящите нужди на българските фермери,фирма МОНТАЖАГРО ГРУП ЕООД,открива своя база и в град Търговище.Базата ще отвори врати януари 2017г.
На земеделците от района ще се представят моделите на трактори KUBOTA-Япония и TUMOSAN-Турция,както и голямо разнообразие на инвентар с марката KUBOTA!
Постепенно ще изложим навесни и прикачни вентилаторни пръскачки CONTINENTAL
навесни и прикачни щангови пръскачки-BUMEX
мулчери-CONTINENTAL и GEO
плугове-AKPIL-Полша и KUBOTA
дискови брани-STALTECH
пролетни сеялки-KUBOTA и IrTem
eсенни сеялки KUBOTA и IrTem
култиватори-окопни и за слята обработка
машини за лозаро-овощарство 
машини за зеленчукопроизводство
резервни части и консумативи

Нови модели трактори KUBOTA

Телескопични товарачи FARESIN с нов дилър за Стара Загора-фирма МОНТАЖАГРО ГРУП ЕООД

Новата серия трактори MGX III с мощност от 90 до 140 к.с.Те са подходящи за земеделски производители, които търсят двигател с висока производителност и повишена маневреност. Тракторите са оборудвани с четири цилиндров дизелов двигател Кубота. Съчетан с прецизното Интели Шифт превключване позволява 8 предавки да се превключват само с един лост, което позволява на фермерите бързо да превключат между няколко функции, без да се губи мощност.Това е изключително полезно, когато се работи при трудни условия, преди всичко по склонове. Въртящият момент при новите трактори осигурява 26% по-висока ефективност, в сравнение с предишни модели.Фермерите могат да разчитат на отлично сцепление и маневреност, което позволява лесен достъп до малки пространства, без да се налага да се правят големи завои. Управлението е комфортно и водачът има пълна видимост от почти 360 градуса благодарение на по-широката кабина. Тракторите от новата серия се открояват с ниското си ниво на шум, което допринася за създаването на оптимална среда за справяне с дългото работно време.В допълнение, серията включва два нови челни товарача, предлагащи оптимална маневреност независимо от работата, която се извършва.Новата серия трактори М5001 която запълва търсенето в сегмента от 95 до 113 к.с.Машините са задвижвани от 4-цилиндров дизелов двигател Кубота и съчетават върхови технологии за максимизиране на мощността, производителността, контрола и комфорта на операторите.Серията M5001 впечатлява със своите функции и висока ефективност благодарение на отличната дизелова технология на Кубота. В тази връзка, японската компания е първият производител, който включва Комън Рейл Систем, оборудвана с катализатор, система за рециркулиране на изгорелите газове с водно охлаждане, филтър за твърди частици и катализатор за дизелово окисление. Комбинацията от тези технологии оптимизира отделните операции и намалява консумацията на гориво. Тракторът е специално проектиран за работа, която изисква отлична маневреност.Кабината е толкова голяма, че предлага видимост на почти 360?. Това, заедно с голямата гама от оборудване, осигурява максимален комфорт и високи нива на производителност през цялата година. М5001 може да бъде оборудван с челен товарач, специално проектиран от Кубота за тази серия, което гарантира съвместимост и оптимизиране на резултатите. Двата модела от серия М5001 ще бъдат М5091 с мощност 95к.с. и М5111 с мощност 113к.с.

Телескопични товарачи FARESIN с нов дилър за Стара Загора-фирма МОНТАЖАГРО ГРУП ЕООД
Три безплатни обслужвания

През 2016г. Кубота обявява специална промоция за трактори от М серията които са закупени през тази година и по-цени за 2016г. Промоцията ще включва три безплатни обслужвания на 50, 300 и 600 мото часа, като безплатни ще бъдат както трудът така и маслата и филтрите необходими за обслужването. Кубота запазва и 4 годишната гаранция за тракторите от М серията. През 2015г. за втора поредна година Кубота се нареди в тройката на най – продаваните трактори на българския пазар

Телескопични товарачи FARESIN с нов дилър за Стара Загора-фирма МОНТАЖАГРО ГРУП ЕООД

10 Март 2015

Прикачен инвентар Кубота

Още през тази година Кубота България ще предложи прикачен инвентар с марката Кубота. В традиционния оранжев цвят и с високото качество на Квернеланд машините се очакваха на българския пазар след представянето им в Болоня и Париж. Споразумение за това бе постигнато между Квернеланд и Кубота България на Бата Агро в Стара Загора миналата седмица. Очаква се първият оранжев инвентар да бъде показан на есенното издание на Бата Агро през септември. До тогава Кубота България ще подготви брошури на български език, допълнение в сайта си и обучение на дилърската мрежа. През тази година на клиентите ще бъдат предложени оранжеви сеялки, торачки, култиватори и друг почвообработващ инвентар. През 2016г. към тях ще се добави и зелената серия на Квернеланд – косачки, балировачки сеносъбиращ инвентар, фуражо подготвящи и фуражо раздаващи машини.

Телескопични товарачи FARESIN с нов дилър за Стара Загора-фирма МОНТАЖАГРО ГРУП ЕООД

29 Септември 2014 

Нови модели на Кубота

Най-голямата новост бяха тракторите от новата серия М7 с мощностен диапазон от 130 до 170 к.с. Това са моделите М7131 с мощност 130 к.с., М7151 с мощност 150 к.с. и М7171 с мощност 170 к.с. Допълнително тракторите имат потенциал за повишаване на моментната мощност на всеки модел с 20 к.с. Серията М7 е снабден с двигател Кубота с 4 цилиндъра и обем на двигателя от 6100куб.см. Трансмисиите са в два варианта: пълен power shift (със 24 скорости напред и назад) или безстепенна трансмисия K-VT.Други новости в тракторите от серията М7 са активното окачване на предния мост, както и пневматичното окачване на кабината. Новост също така е системата ISO BUS, която позволява контрол върху прикачения инвентар от кабината на трактора. Системата се управлява чрез голям 12 инчов монитор. Хидравличната помпа е с повишен дебит и е от типа loadsensing, което увеличава товароподемноста на хидравличната система до 9000кг. Също така новите модели са с висока маневреност за този клас благодарение на системата bi-speed. Радиусът на завой е сведен до 5.7м.Други нови модели показани в Париж бяха новите трактори от GX серията M100GX и M128GX. Те допълват и разнообразяват мощностния диапазон на тракторите от серията GX. Дългоочаквана новост беше показания прикачен инвентар с марката Кубота разработен от водещия производител на прикачен инвентар-фирмата Квернеланд. Бяха показани почти всички видове прикачен инвентар: плугове, сеялки, торачки, пръскачки, пълна зелена серия, мулчери, култиватори, балираща техника, фуражораздаващи ремаркета. Очаква се новите модели трактори да бъдат представени в България през 2015г., а прикаченият инвентар с марката Кубота - през 2016г.

В момента разглеждате олекотената мобилна версия на уебсайта. Към пълната версия.